ROBOCOP or T-800 Klar! Beställ nu!

Robocop-800 klar(klicka för stor bild)

Nu är den äntligen klar! efter ca 4 månader! Det tog sin tid men jag är mer än nöjd, det var värt det… jag tycker verkligen den ser grym ut. Här kommer info om teckningen…. Hoppas ni gillar den!

ROBOCOP or T-800 –
Klassiska gamla gubbar här, Wow! Robocop och T-800 (Terminator) chillar tillsammans och tar det coolt. Dom här äldre herrarna är ju hur avancerade som helst och från en tid som inte var så speciellt modern, från 80-talet! Men dom håller ju fortfarande måttet! Så jävla sköna.

Så fort man tänker på Domedagen eller brott och kriminalitet så tänker man på dessa två, vilket inspirerade mig till visionen jag hade till bakgrunden samt till hur vardagsrummet skulle se ut, kaotiskt. Vem av dom skulle vinna, båda är envisa som fan!

Citatet – 
Kan man lära en gammal hund att sitta? Visst, nästan omöjligt men det går, men varför skulle dom här klassiska karaktärer vilja ändra på sig, dom är envisa och skulle ändå klara sig på ett eller annat sätt dom skulle inte behöva anpassa sig till någon, tvärtom, vi skulle behöva anpassa oss till dom.

-”You can’t teach an old dog new tricks…”
Ett gammalt ordspråk, hittades i boken Bailey, Nathan Divers Proverbs ( år1721 )

Som vanligt 220kr inkl. frakt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers