Robocop or T-800 Nästan klar!

Här får ni se lite bakom kulisserna när jag håller på att fylla i skuggorna på Robocop!
Den här teckningen har tagit längst tid då man haft väldigt mycket att göra, många stopp tyvärr… Men, men, är så glad!
Känns som att man blir bättre och bättre efter varje teckning, varje gång jag gjort en, från den första Alien vs Predator, har det känts att det inte går att göra ännu än som blir bättre, men om jag får vara lite kaxig så måste jag säga att jag tror jag överträffat mig varje gång… den här ser riktigt fin ut, och jag är glad att jag tog min tid för annars hade jag inte lagt lika mycket energi och detaljer… gör jag nått, gör jag det rätt när det gäller mina teckningar, så ni får det bästa jag kan ge!

Här har ni en titt på hur det går med teckningen! Hare bra!

robocop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company