Sub-Scorpion

Klicka för stor bild )

Zub-Scorpion – Kan det finnas mer konfronterade slagsmålskämpar än dessa två? Dom här två står normalt sett inte ut med varandra men när kärlek förstör den ene så vet den andra hur tufft det verkligen kan vara, tuffare än alla hårda slag man kan få. Sub-Zero har blivit dumpad av Kitana och det kunde inte finnas en bättre karaktär bredvid som förstår och stöttar honom. Hårda tider går vi alla igenom, tänk på att man aldrig vet vad och när det kan vara för någon därför är det bra att aldrig vara elak mot någon, för det kan verkligen förstöra någons liv.

Citatet – Alla som har spelat Mortal Kombat kommer onekligen förstå citatet, men för er som inte vet. Scorpion, som är Sub-Zeros livs fiende och vise versa, har ett vapen som är gjort av rep och en spjut längst fram… när han slänger iväg den mot sin motståndare skriker han ”GET OVER HERE” och släpar motståndaren mot sig så att han kan slå iväg honom.

Denna gång ville Scorpion vara ett stöd och genom att ta bort bokstaven ”e” på slutet så får meningen ett helt annan signifikant. GET OVER HER… typ, glöm henne, det finns så många andra fiskar i havet.

-”Get Over Here…” Scorpion, Mortal Kombat ( år1992 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency